Chrupiąca domowa granola
Granola to ostatnio ulubione drugie śniadanie moje córki. Dlaczego? To jest śniadanie w wersji na szybko, bywa z jogurtem naturalnym,
Pasztet roślinny, zero waste
Lubię smacznie zacząć dzień niezależnie od tego jaki jest dalszy plan dnia, jaka to pora roku, czy to dzień pogodni,
Wegetariańska paella
Paella jest to łatwe danie do przygotowania, apetycznie kolorowe o ciekawej konsystencji. I znowu zapachniało w domu Hiszpanią, a nawet
Ciasto dyniowe wyjątkowe (wegańskie)
Moi kochani, to ciasto jest zdecydowanie jesienno-zimowym deserem. Przynajmniej tak mi się kojarzy. Cieszę się, że w końcu znalazłam chwilę
Sałatka mocy na chłodne dni
Ziemniak to warzywo, którego starałam się zwykle unikać. Ale po kilku wizytach na wyspach hiszpańskich, gdzie również odgrywają one dość
Fuerteventura i ja.
Los Molinos Los Molinos Ostatnio odwiedziłam po raz drugi wyspy kanaryjskie. Mają one pochodzenie wulkaniczne i obok Wysp Zielonego Przylądka,
fusion_global=”2077″]