A co na obiad?
Lato to obfitość warzyw i owoców! Można i nawet warto zaszaleć czasami trochę dłużej w kuchni ;) Są osobniki, które
Każdy z Nas ma w sobie „ciasteczkowego” potworaaaa ;)
Koniec roku szkolnego tuż tuż…huurraaa! Dla dzieci to drugi dzień dziecka ;) Przyda się wiec kilka pomysłów na dodatkowe osłodzenie
Koktajle na wzmocnienie
Lato za pasem.temperatury jednak baardzo różne. Raz za zimno, potem nagle gorrąco ;) Takie zmiany termiczne są dla naszego organizmu
Wiosenne inspiracje
Z mądrościami na temat gryki polecam zapoznać się tu : http://www.zywienieczlowieka.pl/index.php?p=1_30_Gryka-w-a-ciwo-ci-prozdrowotne - krótko i na temat! Moja symapatia do gryki trwa od
Cudowne dobro natury: CUKINIA!
Kabaczek to odmiana dyni zwyczajnej. Odmianę wyselekcjonowano we Włoszech i stąd pierwotna nazwa “cukinia” od włoskiego zucchini. Zastosowanie cukinii jest tak wszechstronne, że do połowy
Brownie i babeczki z fasoli ( bez glutenu).
Inspiracje, inspiracje i jeszcze raz inspiracje ;). Ciągłe poszukiwania różnych sposobów na zastąpienie mąki, cukru, kupnej czekolady trwają. Poza wszystkim
fusion_global=”2077″]