Pasztet z kalafiora
Kolejny cudowny pasztet roślinny w 100%. Najlepszy jest gdy trwa sezon na kalafiora. Rozpływa się w ustach i jest prosty
Pasta z buraka
Burak to jedno z ważniejszych warzyw w mojej kuchni. Jest to warzywo o niesamowitych właściwościach. Wspomaga i wzmacnia układ krwionośny
Sałatka z grillowaną brzoskwinią
Sezon na brzoskwinie trwa, a ja w tym roku postanowiłam, że częściej będę używać sezonowych owoców nie tylko do deserów,
Rollsy w wersji wege
Jak cudownie, że warzywa możemy podawać na miliony sposobów o tej porze roku. U nas ostatnio króluje leczo, różne potrawki
Bezglutenowe ciasto z cukinią
Szczerze mówiąc myślałam, że ten przepis jest już od dawna na blogu. Ten wypiek jest ze mną prawie od początku
Wegański kremowy mus z czarnej porzeczki
Czarne porzeczki to jedne z wielu moich ulubionych letnich owoców. Zawierają duże ilości witaminy C, są źródłem przeciwutleniaczy, witaminy B6,
fusion_global=”2077″]