Blog2023-06-04T15:18:59+02:00

Papryka faszerowana

By |22 września, 2016|

Papryka to warzywo, które kusi kolorem, zapachem jak i bogactwem witamin. Zawiera ona sporą ilość witaminy C (w szczególności papryka żółta i

Możliwość komentowania Papryka faszerowana została wyłączona

Presto pesto

By |18 sierpnia, 2016|

Jestem;) Cały czas gotuję, eksperymentuję i odkrywam nowe smaki, oraz niesamowite połączenia. Obecnie uczę się kulinarnego fachu pracując u boku fachowców w Kaczce Dziwaczce

Możliwość komentowania Presto pesto została wyłączona

Risotto warzywne

By |20 czerwca, 2016|

"Uzdrowić umysł i ciało"(aut. : A. Wilk, D. Paschalidis) to książka, którą miałam przyjemność przeczytać tuż po osobistym spotkaniu z jednym z

Możliwość komentowania Risotto warzywne została wyłączona

O mnie

Urszula Ostrowska - jemto.pl, kUlinaria

Cześć, mam na imię Ula.
Jestem pozytywnie zakręcona na punkcie zdrowego i smacznego gotowania oraz pieczenia.
Przeszłam niełatwą i długą drogę zanim schudłam 40 kg. Ku zaskoczeniu innych i samej sobie dałam radę! ;) Z wykształcenia jestem technologiem chemicznym (ukończyłam Politechnikę Wrocławską), a kolejnym etapem była psychodietetyka na SWPsie we Wrocławiu, gdzie pogłębiłam wiedzę dietetyczną oraz z zakresu psychologii żywienia. Następnie kilka lat intensywnie pracowałam jako młodszy kucharz we wrocławskich restauracjach oraz kawiarniach, gdzie zdobyłam spore doświadczenie kulinarne.
Obecnie prowadzę konsultacje w zakresie zdrowego odżywiania się mocno spersonalizowanego, czyli odpowiednio dostosowanego do danej osoby.
Uczę jak zdrowo, smacznie i sezonowo gotować zarówno dzieci jak i dorosłych.
Prowadzę warsztaty indywidualne oraz grupowe.
Do zobaczenia! ;)
Kontakt
napisz do mnie na facebooku
lub zadzwoń 883642901

Przepiśnik czyli COOKBOOK

Archiwum wpisów

Subscribe

Register for foodie news.

fusion_global=”2077″]

Przejdź do góry